Skip to main content

Počas dní 11. – 14.4.2018 sa v Bratislave konal veľtrh CONECO – RACIOENERGIA ,ktorý každoročne prináša nové trendy v oblasti stavebníctva a architektúry. My sme si ho samozrejme nemohli nechať ujsť.

Novinky v našom portfóliu

Na veľtrhu sme v našom stánku predstavili ponuku našich služieb a produktov. Do nášho portfólia za posledný rok pribudli naše partnerské projekty: montované priečky EkosenHMC, ktoré obsahujú naše akustické izolácie, kompostéry z recyklovaného textilu ale aj vertikálne záhrady Vegar. Tie sme prvýkrát predstavili práve na tomto veľtrhu.

Komposter z recyklovaného textilu
Vertikálne záhrady z recyklovaného textilu
Vertikálna záhrada vhodná na balkón alebo terasu

Textilom pre udržateľnú architektúru

Veľtrh sme využili naplno. V rámci série prednášok združenia ArTUR, ktoré sa venuje trvalo udržateľnej architektúre a jej popularizácii, sme odprezentovali ekologické izolácie vyrobené z recyklovaného textilu. Okrem prezentovania našich výrobkov sme sa tiež stretávali s novými potenciálnymi partnermi. Načerpali sme množstvo nových informácií, nápadov a inšpirácii, ktoré určite využijeme vo vylepšovaní našich produktov aj ponuky.

Úprimne nás potešil veľký záujem o stánok, ktorý sme pre Vás pripravili ako aj o problematiku, ktorej sa venujeme. Na veľtrhu sa nám veľmi páčilo a radi si účasť zopakujeme o rok znova. Dúfame, že aj s Vašou účasťou.

Sľubujeme, že sa máte na čo tešiť.

Ekologické izolácie z recyklovaného textilu na veľtrhu CONECO 2018
SK-Tex – ekologické izolácie
Ekologické izolácie z recyklovaného textilu